Produkty
{{product.title}} {{(product.price | customCurrency)}}
Kategorie
{{(basket.prices.totalPrice | customCurrency)}}{{getBasketItemCount(basket.items)}}
{{basketItem.product.title}}
{{basketItem.quantity}}x {{basketItem.product.title}}
{{ $index > 0 ? ', ' : '' }}{{ isColorParameter(parameter) ? getColorText(parameter) : '' }}{{ !isColorParameter(parameter) ? parameter : '' }}
{{(getProductPrice(basketItem) | customCurrency)}}
{{additiveServiceWithPrice.name}}
{{(additiveServiceWithPrice.price | customCurrency)}}
{{basket.coupon.name}}
-{{(basket.prices.totalDiscountPrice | customCurrency)}}

Ochrana osobních údajů

1. Společnost Dušan Segeťa, se sídlem Veslařská 88c, 637 00 Brno, IČ: 10546031, DIČ: CZ6312180391, nezapsaná u obchodního rejstříku zpracovává v případě objednávky zboží, služby či zodpovězení na dotaz ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje: e-mail, jméno, příjmení, adresu a telefonní číslo 

2. Osobní údaje: e-mail, jméno, příjmení, adresu a telefonní číslo je nutné zpracovat pro úspěšné dokončení objednávky, uchování informací kvůli uplatnění záruky, obchodní sdělení, odpověď na dotaz. Tyto osobní údaje budou společností Dušan Segeťa zpracovávány po dobu 6 let. V případě přihlášení se k odběru newsletterů zpracováváme jméno, příjmení a e-mail po dobu 3 let.

3. Zpracování osobních údajů je prováděno společností Dušan Segeťa tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost může zpracovávat i reklamní agentura, se kterou společnost spolupracuje. 4. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů, o vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, o požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

V Brně dne 20.05.2018

Vynesení a zapojeníPo Brně a okolí

Doprava zdarma na většinu produktů

Prodejna v Brně Vystaveno až 500 spotřebičů

AEG Mora Ftcold Electrolux Gorenje Liebherr Nordline Zanussi Snaige Candy
ThePay – Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba
Moderní eshop od Home Credit na technologii webmiumeshop.cz