Produkty
{{product.title}} {{(product.price | customCurrency)}}
Kategorie
{{(basket.prices.totalPrice | customCurrency)}}{{getBasketItemCount(basket.items)}}
{{basketItem.product.title}}
{{basketItem.quantity}}x {{basketItem.product.title}}
{{ $index > 0 ? ', ' : '' }}{{ isColorParameter(parameter) ? getColorText(parameter) : '' }}{{ !isColorParameter(parameter) ? parameter : '' }}
{{(getProductPrice(basketItem) | customCurrency)}}
{{additiveServiceWithPrice.name}}
{{(additiveServiceWithPrice.price | customCurrency)}}
{{basket.coupon.name}}
-{{(basket.prices.totalDiscountPrice | customCurrency)}}

Také patříte k těm, co se neradi loučí s věcí, která jim léta dobře sloužila, jsou na ni zvyklí a nechtějí vyhazovat peníze za něco nového? Pak Vám nabízím několik vodítek, které by Vám měly pomoci při rozhodování:

 

Důvody, proč opravit starou pračku:

  1. Jsme zvyklí na obsluhu, máme vyzkoušené a naučené programy, které nám vyhovují.U nového výrobku se několik dní budeme trápit s návodem, abychom se vůbec naučili pračku ovládat. (S přibývajícím věkem se může tato doba i prodloužit.)
  2. Může se stát, že stejný rozměr pračky se již nevyrábí, a jiný rozměr se nám tam nevejde.
  3. Je to poctivý výrobek vyrobený z jiných materiálů, než se používá dnes, a proto nám vydržel až dodnes. Není to ještě výplod moderní konzumní společnosti tzv. „ po použití vyhodit“, jako dnes ostatně většina spotřebního zboží na trhu.
  4. Jestliže naše pračka přestane fungovat, jak by měla, ještě zdaleka neznamená, že musí být vadný právě programátor, jak si většina laiků myslí. Dost často je příčinou úplně něco jiného, a oprava pak vyjde na několik stokorun. Zákazník pak vyhodí do šrotu pračku, které vlastně ani skoro nic nebylo.
  5. Pro drtivou většinu starých lidí je výměna jejich staré pračky za novou noční můra, protože se jen těžko seznamují s technikou dnešní doby, a praní se pro ně pak stává utrpením.
  6. Ve výsledku na vypraném prádle většinou stejně nepoznáte, v jak staré pračce bylo vyprané…a prádlu je to také jedno.

 

Důvody, proč koupit novou pračku:

  1. Dnešní spotřebiče jsou již zaměřeny na úsporu vody a energie. Oproti starým se dnes již všechny nové pračky řadí do energetické třídy minimálně A nebo A+
  2. Jestliže oprava staré pračky je již nerentabilní, nebo dle posouzení technika je riziko do ní investovat peníze za opravu.
  3. Jestliže se již náhradní díly potřebné k opravě nevyrábějí.
  4. Máte na výběr nepřeberné množství výrobků, a můžete si zvolit pračku přesně podle svých nároků, požadavků, i finančních možností.
  5. Změní se Vám okoukaný vzhled ve Vaší domácnosti
  6. Nová pračka bude mít další nové zajímavé funkce a programy, které ta stará neměla.
  7. Díky novým technologiím jsou dnešní pračky většinou poměrně tiché a odpružené proti skákání a otřesům, což se o těch starých vždycky říci nedalo
  8. Někteří výrobci na trhu nabízejí prodlouženou záruku na spotřebič ( nad zákonnou 24 měsíců) někdy si tuto záruku sice musí zákazník připlatit, ale někteří výrobci ji poskytují zcela zdarma

Přes 30 let na trhu

Vlastní servisopravy u zákazníků

Komfortní dopravavčetně výnosu a montáže

Moderní eshop od Home Credit na technologii webmiumeshop.cz