Produkty
{{product.title}} {{(product.price | customCurrency)}}
Kategorie
{{(basket.prices.totalPrice | customCurrency)}}{{getBasketItemCount(basket.items)}}
{{basketItem.product.title}}
{{basketItem.quantity}}x {{basketItem.product.title}}
{{ $index > 0 ? ', ' : '' }}{{ isColorParameter(parameter) ? getColorText(parameter) : '' }}{{ !isColorParameter(parameter) ? parameter : '' }}
{{(getProductPrice(basketItem) | customCurrency)}}
{{additiveServiceWithPrice.name}}
{{(additiveServiceWithPrice.price | customCurrency)}}
{{basket.coupon.name}}
-{{(basket.prices.totalDiscountPrice | customCurrency)}}

V případě že nastane  situace, kdy spustíte přípravu kávy a voda neproteče přes kávu do šálku i když je slyšet zvuk čerpadla, můře se s nejvetší pravděpodobností jednat o zavápnění průtočného systému kávovaru. Pokud pravidelně odvápnujete kvalitním odápňovacím přípravkem (ne octem) i tak není nikdy vyloučeno, že tato situace nastane.

Pro odvápnění doporučujeme:

odvapnovac.jpg

Jak postupovat?

Nejdříve zkuste vylučovací metodu zjistit, která část systému je zavápněna. Zkuste spustit přípravu horké vody přes trysku na páru. Pokud voda proteče, je závápněn druhý vývod topení. Pokud voda neproteče, je zavápněn už přívod vody. V obou případech nalijte do zásobníku vodu s odvápňovacím roztokem a zkuste kávovar několikrát zapnout a vypnout, většina kávovarů se při zapínání a vypínání proplachuje. Dále zkuste v krátkých intervalech pouštět roztok přes trysku na páru (vždy nechte chvíly působit). Také můžete zkusit uvařit několik káv s roztokem. Pokud žádný z uvedených postupů nepomůže, je zavápnění velké a je potřeba navštívít servis. Hadičky průtočného systému mají jen několik mm v průměru a ve spojích jsou ještě zůžené, takové místa se zanášejí vodním kamenem velice snadno. Někdy je zavápnění natolik vážně, že je nutná výměna celého topení.

Přes 30 let na trhu

Vlastní servisopravy u zákazníků

Komfortní dopravavčetně výnosu a montáže

Moderní eshop od Home Credit na technologii webmiumeshop.cz